×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Perfect World bekräftar: Här är grupperna till det stängda Major-kvalet

1
Johnny Speeds slipper möta andra svenskar i Major-kvalet.
Den kinesiska tävlingsarrangören Perfect World har idag meddelat grupperna för det kommande stängda europeiska Major-kvalet, där lagen tävlar om platser i de europeiska RMR-turneringarna.

För svensk del är det som bekant bara ett helsvenskt lag — Johnny Speeds — som fått en inbjudan till kvalet. Det svenska laget har seedats till grupp B tillsammans med bland annat BIG, Saw, Cloud9 och OG.

Resten av svenskarna som fått en inbjudan har seedats till grupp A där ENCE Esports är toppseedade. Det rör sig om Sangal Esports-svenskarna Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije, Bleed-duon Tim "nawwk" Jonasson och Hampus "hampus" Poser samt de två svenska IGL:erna Erik "ztr" Gustafsson i Gamerlegion och Jonas "Lekr0" Olofsson i BC Game.

Kvalet spelas mellan den 21 och 23 augusti och omfattar två swiss-grupper med 16 lag vardera. De bästa åtta lagen från varje grupp går vidare till RMR-turneringen som spelas den 17 november, medan de åtta nedersta elimineras.

Fullständiga grupper:

Artikelbild: Kium Andersson och Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..