×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: Han blir Jackinhos ersättare i Metizport

1
Metizport värvar den tidigare Lilmix-spelaren.
Det blir Lucas "L00m1" Haukland som tar den lediga AWP-platsen i Metizport. Det bekräftar organisationen genom ett inlägg på X.

I inlägget skriver Metizport att Jackinhos kontrakt går ut den sista augusti och att spelaren själv valt att inte förlänga. Organisationen tackar Jackinho för sin tid i laget och önskar honom lycka till i framtiden.

L00m1, som under året varit en av svenskarna som imponerat mest på Faceit-servrarna, har de senaste åren i huvudsak representerat Lilmix och var bland annat del av den Lilmix-femma som förra året slutade fyra i de nationella LAN-tävlingarna Lucky Casino Cup oc tvåa i Subway Suberior League.

— Att få bli en del av Metizport är en stor ära för mig. Jag är exalterad över att få arbeta med det bästa laget och tränaren i Sverige, och jag ser fram emot att bidra till våra framtida framgångar! kommenterar L00m1 själv övergången.

Eftersom Jackinho, förutom att greppa den gröna bössan, också agerade in-game leader i Metizport har organisationen tvingats hitta en ersättare även på den positionen. Framöver kommer det att bli den som IGL oprövade Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora som axlar rollen.

— Att ta över IGL-rollen är en ny utmaning för mig som spelare och något jag aldrig har provat förut, men det är också väldigt spännande att se vart detta kommer att ta mig som spelare och som ett lag. Som tur är har jag haft många fantastiska IGL:s och spelare under min karriär som jag har lärt mig mycket av, säger Plopski om rollbytet.

Metizports nästa tävlingsmatch med sin nya satta femma är om två dagar då laget spelar gruppspelsmatch i onlinetävlingen Yalla Compass. Laget har också kvalificerat för miljontävlingen Blast Premier Showdown som äger rum senare i augusti.

Metizport är nu:
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora
Lucas "L00m1" Haukland
Anton "Sapec" Palmgren
Adam "adamb" Ångström
Linus "nilo" Bergman

Artikelbild: Daniel Sandström och Pressbild/Metizport
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..