×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Jackinho pausar spelarkarriären — kliver ned från Metizports femma

1
Den svenska AWP-stjärnan tar en paus för att fokusera på sin mentala hälsa.
De senaste dagarna har det svenska topplaget Metizport spelat utan sin AWP-spelare Jack "Jackinho" Ström Mattsson. Nu står det klart att Jackinho väljer att pausa spelarkarriären.

I ett inlägg på X skriver Metizport att Jackinho valt att ta ett steg tillbaka från CS-scenen för att istället fokusera på sin hälsa.

"Jackinho har beslutat att ta ett steg tillbaka från Counter-Strike för att fokusera på att förbättra sin mentala hälsa. Han värderar vikten av sitt mentala välbefinnande och har valt att prioritera sin mentala hälsa och ta en paus för att återhämta sig och ladda om. Alla på Metizport vill uttrycka vårt fulla stöd för Jack och önskar honom en mycket snabb återhämtning", skriver organisationen.

Vem som kommer att ersätta Jackinho i Metizports femma på sikt framgår inte av Metizports inlägg, men de senaste dagarna har laget spelat med Lilmix-spelaren Lucas "L00m1" Haukland på AWP-positionen. Enligt uppgifter till Fragbite är det också L00m1 som med största sannolikhet kommer att axla AWP-rollen framöver för Metizport.


Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..