×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

IEM Cologne: Mouz besegrar Falcons — segern satt långt inne

1
Ludvig "Brollan" Brolin och hans Mouz öppnar med seger i Tyskland.
Den enda svenska spelaren i IEM Cologne har gjort sitt första framträdande i turneringen. På lördagen besegrade Ludvig "Brollan" Brolin och hans Mouz det danskorienterade laget Falcons Esports med 2—1 i sin öppningsmatch.

Mouz
Brollan, Jimpphat, torzsi, siuhy, xertioN

Falcons Esports
dupreeh, Maden, Magisk, Snappi, SunPayus

Matchen startade på Falcons kartval Nuke och det visade sig inte vara det mest gynnsamma valet. Mouz tog kommandot direkt och försvarade siterna på ett utmärkt sätt. Brollan och hans lagkamrater gick till halvtidsvila med ledningen 11—1. Nästa halva startade något avslappnande från Mouz sida men laget kunde till slut stänga kartan med 13—6.

Vertigo blev en jämnare historia. Trots ett tidigt underläge lyckades, tack vare fint spel från Brollan och Dorian "xertioN" Berman, Mouz ta med sig en 7—5-ledning inför sidbytet. Som försvarande lag hade Mouz det svårt att sätta stopp för Falcons och samtliga rundor krävdes för att skilja lagen åt. Mouz lyckades inte stänga matchen utan förlorade kartan med 11—13.

Mouz var segstartade på den avgörande kartan Ancient och hamnade direkt i ett 1—4-underläge. Därifrån gnuggade laget på och gick upp i ledning med 7—5. När ställningen var 11—9 till Mouz beslutade sig torzsi och xertioN att steppa upp rejält och vann varsin runda på egen hand innan slutresultatet fastställdes till 13—9. Brollan avslutade matchen med 46 kills och ratingen 1.15.

Mouz är således klara för semifinal i upper bracket. Där väntar Complexity Gaming, som under gårdagen besegrade Virtus.pro 2—1 i kartor. Mötet mot Complexity är schemalagd att starta 13:30 under måndagen.

Mouz-spelaren torzsi var het under första kartan Nuke:

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..