×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Eyeballers tar andra raka segern i Yalla Compass

2
Eyeballers går som tåget i Yalla Compass. Här är alla svenska resultat från gårdagens tävlingsmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.
Gårdagens stora svenska CS-händelser kretsade i stort kring kvalet till Blast Premier Fall Showdown där Metizport besegrade Johnny Speeds i kvalfinalen, men det spelades också en hel del andra matcher. Här är alla svenska resultat från olika onlinetävlingar.

Eyeballers går som tåget i Yalla Compass-gruppspelet

Det svenska topplaget Eyeballers har inlett den första gruppspelsfasen av onlinetävlingen Yalla Compass Summer på bästa sätt. Igår tog laget sin andra raka seger i swiss-gruppspelet när man besegrade Illuminar Gaming med 2-1 i kartor och svenskarna har efter två spelade omgångar drömläge att ta sig vidare till nästa fas.

Alla svenskar utslagna ur Elisa Invitational

Elisa Invitational Falls första swissgruppspelsfas har varit en riktig mardröm för de svenska deltagarna. Både Eyeballers och Lilmix har redan åkt ut ur tävlingen och igår fick de sällskap av Rasmus "kreaz" Johansson vars Dynamo Eclot åkte på sin tredje förlust i gruppspelet efter 1-2 mot Nexus Gaming.

I och med gårdagens resultat är samtliga svenska spelare utslagna ur den första gruppspelsfasen. Bara att hålla tummarna för att några svenska lag får en direktinbjudan till nästa gruppspelsfas.

Tuff start för kreaz i United21-slutspelet

Förutom förlusten i Elisa Invitational åkte kreaz och hans Dynamo Eclot också på en förlust i upper bracket-finalen av United21. Laget föll med 0-2 mot Revenant Esports och nu väntar en tuff resa i slutspelets lower bracket.

Förlust för eraa i CCT-kvalet

Sean "eraa" Casido Knutsson och hans lag Project G föll med 0-2 mot Copenhagen Wolves i kvalet till CCT Europe Series 9. Laget måste nu vinna två raka matcher i GSL-gruppspelet för att ha en chans att gå till huvudtävlingen.

Sangal toppar gruppen i ESL Challenger League

Svensklaget Sangal Esports toppar sin grupp i ESL Challenger Leagues första gruppspelsfas efter att ha tagit sin fjärde gruppspelsvinst. Laget besegrade Rebels Gaming igår med 2-0.

Desto tuffare har det sett ut för Eyeballers som igår visserligen vann sin match mot Zero Tenacity, men då detta var svenskarnas enda seger i gruppspelet får de regerande Svenska Cupen-mästarna sämsta möjliga seed inför tävlingens nästa gruppspelsfas.

Dagens svenskmatcher

United21
Dynamo Eclot vs Enterprise

CCT Europe Series 8
Young Ninjas vs Permitta
Eyeballers vs Cybershoke

Yalla Compass Summer
Metizport vs Into The Breach
Dynamo Eclot vs Passion UA

European Pro League Division 2
Johnny Speeds vs TSM

Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..