×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Experten sågar AWP-stjärnans slag i skrivbordet: "Förstör det för andra"

1
Den norska AWP-spelaren hade svårt att hålla sig lugn vilket ledde till kritik från analytikerna efter matchen.
Complexity Gaming lyckades igår ta sig vidare från IEM Cologne 2024 play-in till gruppspelet efter en tuff 2-0-seger mot Eternal Fire. Det är första gången den nuvarande uppställningen når gruppspelet i Köln, men inte allt var positivt under matchen.

Under mötet med det turkiska laget visade lagets norska AWP-stjärna Håkon "Hallzerk" Fjærli uppenbar frustration över sitt spel genom att upprepade gånger slå i sitt skrivbord. Trots att detta först hanterades med viss humor av analyspanelen, riktade Janko "YNk" Paunović och Lucas "Bubzkji" Andersen senare kritik mot hallzerks beteende.

YNk beskrev hallzerks agerande som oprofessionellt och störande för lagkamraterna.

— Bara för att du har en dålig match behöver du inte förstöra det för alla andra, konstaterade han och framhävde att hallzerks oförmåga att hålla sig lugn i pressade situationer kan hämma hans framgångar som proffs.

Bubzkji höll med YNk och påpekade att sådana utbrott mitt i spelet kan störa lagets kommunikation och koncentration. Han tillade att hallzerk tidigare har nämnt i intervjuer att han jobbar på sitt mentala spel, men framhöll också att den norska AWP-spelaren borde ha tillräckligt med erfarenhet för att hantera dessa situationer bättre vid det här laget.

Se experternas diskussion

Sammanställning av hallzerks slag under matchen

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Adela Sznajder/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..