×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Helsvenska lagen fortsätter dominera i Yalla Compass-gruppspelet

1
Metizport gör som Eyeballers — vinner andra raka matchen i Yalla Compass-gruppspelet. Här är alla svenska resultat från gårdagens tävlingsmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Helsvenska lagen fortsätter dominera i Yalla Compass-gruppspelet

Under torsdagen säkrade Metizport sin andra raka vinst i Yalla Compass-gruppspelet efter en imponerande 2-1-vinst mot Into The Breach och är nu, precis som Eyeballers, blott en seger från att säkra avancemang till nästa gruppspelsfas i tävlingen. Matchen, som slutade 2-1 till svenskarna, blev minst sagt speciell då både Metizport och ITB tvingades ta in två stand-ins var av olika skäl.

Sämre gick det för Rasmus "kreaz" Johanssons lag Dynamo Eclot som förlorade mot det ukrainska laget Passion UA. Med två spelade swiss-omgångar har Eclot en vinst och en förlust som facit.

Metizport vs Into The Breach
Dynamo Eclot vs Passion UA

Silence och jocab en vinst från CCT-slutspel

I det pågående CCT-gruppspelet har Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas fått en flygande start. Laget tog sin andra raka seger under torsdagen efter att ha besegrat Permitta Esports med 2-0 i kartor och har nu guldläge att ta sig vidare till slutspelet.

Även Eyeballers spelade sin andra match i CCT-gruppspelet under gårdagen. Laget förlorade tyvärr mot Cybershoke och har en vinst och en förlust i gruppspelet efter två spelade omgångar.

Young Ninjas vs Permitta
Eyeballers vs Cybershoke

kreaz sjua i United21:s högstadivision

kreaz hade inte en rolig dag på jobbet igår då det förutom torsk i Yalla Compass-gruppspelet också blev förlust i United21-slutspelets lower bracket. Förlusten kom mot Enterprise och Eclot slutar därmed på en delad sjundeplats i tävlingen.

Dynamo Eclot vs Enterprise

Dagens svenskmatcher

Idag är det två svenskmatcher i CCT-gruppspelet på schemat. Sean "eraa" Casido Knutsson och hans lag Project G möter Preasy. Laget har två raka förluster och förloraren i dagens möte är utslagna ur tävlingen.

Senare på kvällen spelar Eyeballers sin tredje match i gruppspelet mot Team Space. Där har bägge lagen varsin vinst och förlust vilket innebär att kvällens resultat inte kommer att innebära att något av lagen varken går vidare till nästa fas eller åker ut ur tävlingen.

Project G vs Preasy
Eyeballers vs Space

Artikelbild: Pressbild/Metizport
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..