×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Nytt CS2-bugg tillåter spelaren att trolla bort bomben

1
Vips, så var bomben borta.
X-användaren Aquaismissing har blivit känd för att hitta CS2-buggar och gräva i spelets filer för att försöka lista ut vad Valve jobbar med bakom kulisserna. Tidigare har CS-spelarna hittat wallhack-buggar och nätverksproblem som leder till att man blir skjuten genom väggar. Nu har Aquaismissing upptäckt ett nytt bug som kan förstöra upplevelsen för alla i laget, bara genom ett enkelt konsoll-kommando.

Buggen går ut på att skriva ett konsoll-kommando precis efter man dör, vilket tillåter spelaren att plocka upp bomben trots att hen är död. Lagkamraterna kan då inte plocka upp bomben, men ser tydligt att bomben ligger kvar på marken. CS-streamern dima_wallhacks demonstrerade buggen genom att döda sig själv i spawn, varefter han plockade upp bomben efter sin död.

"Ett till spel-förstörande CS2-bugg har precis släppts!", skriver dima_wallhacks i sitt inlägg.

Buggen är desto mer irriterande när man upptäcker att bomben ligger kvar på marken, men att spelaren fysiskt inte kan plocka upp den. Bugget upptäcktes för två veckor sedan och har ännu inte fixats av Valve. Det har nu varit över en månad sedan Valve släppte en stor uppdatering till CS2, och spelarna väntar ivrigt på att få se vad Valve arbetat på.

Artikelbild: Skärmbild/X
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..