×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

CS-onsdag för svensklagen — sex matcher ska spelas

2
Lill-lördag är här och det bjuder på hela sex svenskmatcher under dagen. Först ut har vi Johnny Speeds och Eyeballers som spelar sina matcher klockan 11:00.
Det är onsdag och inte vilken onsdag som helst utan idag har vi hela sex svenskmatcher som kommer att spelas under dagen där vi börjar klockan 11:00 med dubbelt svenskt. Då kommer både Eyeballers och Johnny Speeds att spela bäst-av-tre-matcher där de förstnämnda, Eyeballers, ställs mot rumänska laget Nexus i Elisa Fall Contender. För Johnny Speeds väntar Fnatic då svenskarna ersatte Imperial i europeiska kvalet till BetBoom Dacha Season 2 och båda matcherna börjar 11:00.

Vi fortsätter CS-festen med Ninjas in Pyjamas som gör sin höstdebut på LAN med nya laget klockan 14:30 där G2 står för motståndet i BLAST Premier Fall Groups 2024 och kort efter det är det dags för Eyeballers igen vid 15:00 då de ställs mot 9ine i YaLLa Compass. Den näst sista matchen för dagen är ett möte för Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson i Bleed som ställs mot ryska Amkal och vi avrundar dagen med Eyeballers som klockan 20:00 möter Monte.

Dagens CS-matcher med svenskar:

Europa Fnatic (Krimz) vs. Sverige Johnny Speeds
Sverige Eyeballers vs. Rumanien Nexus
Europa G2 vs. Sverige Ninjas in Pyjamas
Europa 9ine vs. Sverige Eyeballers
Ryssland Amkal vs. Europa Bleed (Hampus och nawwk)
Ukraina Monte vs. Sverige Eyeballers
Se till sätta ett alarm för dina favoritmatcher och det är en hektisk dag för svensk CS men framförallt för Eyeballer som under dagen ska spela hela tre bäst-av-tre-matcher.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..