×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Johnny Speeds kvar i toppen på Valves ranking

1
Det svenska lagets hårda arbete betalar av sig när de behåller sin topplacering på Valves europa-ranking.
De senaste sex månaderna har det svenska laget Johnny Speeds slagit igenom och tagit Counter-Strike-scenen med storm. Laget har vunnit åtta turneringar och den senaste månaden har laget varit det laget som har spelat mest HLTV-matcher i Europa vilket nu visar sig när laget ligger kvar i toppen i Valves europaranking, plats 18.

Den 7 augusti, om tretton dagar, kommer Valve att skicka ut inbjudan till RMR-turneringen och det stängda kvalet till majorn. För att få en inbjudan till RMR-turneringen är det topp 16 i europa som gäller och för att få en inbjudan till det stängda kvalet är det topp 48 som gäller vilket betyder att Johnny Speeds endast är två placeringar ifrån en inbjudan till RMR-kvalet.

Målfoto för Metizport
Med endast två veckor kvar blir det nu målfoto för svenska Metizport som är rankade 54 i europa och de behöver vara på en topp 48-placering för att få inbjudan till det stängda kvalet. Tittar man på rankingen ligger dock åtta upplösta eller icke-kompletta lag framför Metizport vilket gör att deras ranking nu är 46.

För EYEBALLERS, Alliance och Lilmix blir det nu mer eller mindre omöjligt att kunna nå en topp 48-ranking inom två veckor då de alla ligger långt ifrån den gränsen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..