×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Så såg Inferno Online ut när det öppnades

1
Det blev idag avslöjat att Inferno Online kommer att försättas i konkurs och här finner ni en bildserie på hur gamingcentret såg ut när det öppnades för 21 år sen.
Det blev idag avslöjat att Inferno Online har försatts i konkurs och för att minnas det 26 år gamla företaget har vi idag presenterat en bildserie från när Inferno Online Stockholm öppnades år 2003 samt information om hur den 26 år långa resan började.

Så började Inferno Online

Inferno Onlines första café låg i Norrköping, och var ett förhållandevis framgångsrikt sådant. Det var dock inte förrän fredagen den 15 augusti år 2003 som man expanderade till Stockholms innerstad, närmare bestämt på Odengatan 60 vid Odenplans östra hörn, för att ta sig an konkurrenter som Matrix, Ownage och Nine. Den 720 kvadratmeter stora lokalen var inredd med 110 datorer, vilket gjorde att de redan från början slogs om förstaplatsen i storlek.

Sju år senare, 2010, fick man hem ett certifikat från Guinness World Records som löd;

"The largest online gaming centre is Inferno Online, Stockholm Sweden, which features 342 high-tech PC's equipped with gaming peripherals and accessories as of 23 April 2010."
Tills idag har Inferno Online öppnat ytterligare fem gaming-centers runtom i Sverige men idag är det bekräftat att resan tar slut för det anrika företaget.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..