×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Danska CS-proffsets stora sorg — systern död i cancer

2
Markus "Kjaerbye" Kjærbye berättar att hans syster gått bort i cancer.
Det danska CS-proffset Markus "Kjaerbye" Kjærbye presenterades av den kinesiska organisationen Jijiehao för ett par veckor sedan. När han under förra veckan bootcampade med sitt nya lag fick han beskedet att hans syster var döende i cancer.

Nu har hon gått bort, det meddelade Kjaerbye genom ett känslosamt inlägg under torsdagen. 26-åringen skriver att han flög hem för att säga hejdå till sin syster och att han fortfarande är väldigt chockad eftersom hon inte uppvisade några tecken att hon vad dödssjuk.

"För två dagar sedan begravde vi min syster Sara. Hon dog av en hjärntumör (cancer) som hittades för tre veckor sedan. För fyra veckor sedan sprang hon 10 kilometer. Jag flög hem från bootcampet för en vecka sedan för att säga hejdå till henne, och är uppenbarligen fortfarande väldigt chockad eftersom hon inte hade några tecken på att hon var dödssjuk", skriver Kjaerbye.


Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Dreamhack/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..