×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Officiellt: Furia plockar in skullz och förlänger med stjärnduon

1
Efter en säsong återvänder 22-åringen till ett brasilianskt lag.
Felipe "skullz" Medeiros är klar för spel i Furia Esports nästa säsong. Efter en tids rykten har 22-åringen presenterats av den brasilianska organisationen.

Den 22-årige brassen har sedan december förra året varit en del av Team Liquid. Han värvades till laget i samma veva som Casper "cadiaN" Møller och Russel "Twistzz" Van Dulken men trots stjärnvärvningarna har lagets prestationer inte mött förväntningarna.

Samtidigt som skullz presenterades av Furia stod det även klart att den trogna stjärnduon Kaike "kscerato" Cerato och Yuri "yuurih" Santos förlänger sina kontrakt med ytterligare tre år. Dessutom har Sid "⁠sidde⁠" Macedo tagit över coachrollen efter Nicholas "guerri" Nogueira.

Furia spelar sin första match sedan spelarbytet nästa vecka när Esports World Cup arrangeras i Saudiarabiens huvudstad Riyadh. I den första rundan ställs laget mot Majorvinnarna Natus Vincere

Furias femma:
Marcelo "chelo" Cespedes
Gabriel "FalleN" Toledo
Kaike "kscerato" Cerato
Felipe "skullz" Medeiros
Yuri "yuurih" Santos


Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..