×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Klart: Monte tackar av inhopparen — nere på tre spelare

1
Den ukrainska organisationens CS-lag är nu nere på endast tre spelare.
Det blir ingen fortsättning i Monte för den tidigare LDLC- och 3DMAX-spelaren Ali "hAdji" Haïnouss. Det meddelade organisationen under måndagskvällen.

"Tack för allt, hAdji. När din stand-in-period hos oss går mot sitt slut ser vi tillbaka på ett kort men spännande äventyr tillsammans. Dina insatser och bidrag har varit anmärkningsvärda, och vi är övertygade om att du kommer att fortsätta att lysa bland de allra bästa", skriver organisationen i ett inlägg.

Den 28-årige fransosen har varit inhoppare i laget sedan maj och har inte åstadkommit några större framgångar med laget. Laget misslyckades bland annat att kvalificera sig till Blast Premier Fall Groups, Elisa Masters Espoo och kommande säsong av ESL Pro League. Det enda LAN-framträdandet för laget slutade med en sistaplats i IEM Dallas.

Monte har sedan februari haft det svårt att fylla tomrummet som Victor "sdy" Orudzhev och Alexander "br0" Bro lämnade efter sig. Samtidigt som hAdji presenterades som inhoppare värvade laget den tidigare Apeks-spelaren Martin "STYKO" Styk. Förra veckan lämnade dessutom AWP-spelaren och IGL:en Volodymyr "Woro2k" Veletniuk laget.

Monte just nu:
Sergiy "DemQQ" Demchenko
Szymon "kRaSnaL" Mrozek
Martin "STYKO" Styk

Sergey "LMBT" Bezhanov (coach)


Artikelbild: Pressbild/PGL och Pressbild/Monte
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..