×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Ukrainska organisationen tackar av kaptenen: "Vi kommer alltid att minnas drömmen du gav oss"

1
Det blir ingen fortsättning för Volodymyr "Woro2k" Veletniuk i Monte.
Den ukrainska organisationen Monte och in game-leadern Volodymyr "Woro2k" Veletniuk går skilda vägar. Det meddelades av organisationen under fredagen.

"En sann legend av Monte. Prickskytt, ledare, kapten. Du kommer alltid att vara på första sidan i vår historia. Vi kommer alltid att minnas Paris Major och drömmen du gav vårt gäng", skriver Monte i ett uttalande.

Ukrainaren har varit en del av organisationen sedan starten för två år sedan. Förra året stod laget för en imponerade insats i Paris Major som tog stopp i kvartsfinalen mot Isak "isak" Fahlén och hans tidigare lag Gamerlegion. Monte avslutade dock året starkt genom att vinna ESL Challenger-turneringen på DreamHack Winter i Jönköping

Nästa destination för den ukrainska 22-åringen är ännu inte officiellt. Men tidigare i veckan hintade huvudpersonen om att han har skrivit på för ett nytt lag.

Montes femma just nu:
Sergiy "DemQQ" Demchenko
Ali "hAdji" Haïnouss (stand-in)
Szymon "kRaSnaL" Mrozek
Martin "STYKO" Styk


Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och Pressbild/Monte
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..