×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Flera svenskar inbjudna till ny onlineturnering

1
Svenskarna kommer att spela i den första upplagan av Shuffle Masters.
Förra veckan presenterade den brittiska esportorganisationen Into The Breach en ny onlineturnering i CS2 — Shuffle Masters. Turneringen startar redan nästa vecka och bland deltagarna finns det flera svenskar.

Det handlar om Young Ninjas-duon Jacob "jocab" Nerheden och Leo "Silence" Ingvarsson samt Dynamo Eclot-svensken Rasmus "kreaz" Johansson. Svenskarnas respektive lag har nämligen blivit inbjudna till turneringen.

Den första upplagan av Shuffle Masters kommer att bestå av 16 inbjudna europeiska lag och hittills har tio av dessa presenterats. Turneringen spelas mellan 15 och 20 juli och i prispotten ligger 10 000 dollar (cirka 105 000 kronor).


Artikelbild: Daniel Sandström och Kalle Strömgren
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..