×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svensken lämnar Apeks Rebels: "Hoppades på bättre resultat"

1
Adam "bq" Bergqvist blickar framåt och letar efter ett nytt lag att representera.
Förra sommaren gick Adam "bq" Bergqvist med i Apeks akademilag Apeks Rebels. Nu står det klart att det inte blir någon fortsättning i laget.

Det meddelade den svenska 22-åringen under onsdagskvällen. I ett inlägg tackar han för tiden i laget och meddelar samtidigt att han är öppen för att fortsätta karriären någon annanstans.

"Det var det för mig och Apeks. Hoppades på bättre resultat med "rebellerna" men med upp- och nedgångar gjorde vi det bästa av det. Tack för tiden och erfarenheten, nu är det dags att blicka framåt och fortsätta kämpa! Med det sagt, jag letar efter lag", skriver bq.

Apeks Rebels har under vårsäsongen främst spelat i onlineligan United21 där laget stått för blandade resultat innan Apeks valde att pausa CS-divisionen i slutet av maj. De senaste månaderna har bq spelat tillsammans med Lilmix i flertalet turneringar, däribland SubZero E-games och Elitserien.


Artikelbild: Daniel Sandström och Pressbild/Apeks
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..