×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nya Eyeballers-talangen nobbade akademilag: "Är nöjd med det valet"

1
Den svenska supertalangen ångrar inte att han valde att tacka nej till akademilagen.
Under måndagen presenterade det svenska topplaget Eyeballers sitt senaste nyförvärv Alex "poiii" Nyholm Sundgren. Nu avslöjar 17-åringen att Eyeballers inte var det enda laget som varit intresserade av honom.

I en intervju med Fragbite berättar poiii att han under våren fått erbjudanden från andra lag men att han valde att stanna i Lilmix för att ha möjligheten att spela i ett huvudlag framför ett akademilag.

— De erbjudanden jag fått tidigare är akademilag-offers och för mig har det inte varit jättelockande. Man har inte så mycket att spela, speciellt inte när Weplay inte finns, berättar poiii och fortsätter:

— Det hade varit rätt så tomt om man spelat i ett sådant lag och då såg jag mig hellre vara kvar i Lilmix som jag gjorde. Och ja, jag är nöjd med det valet.

Även om det inte blev en längre sejour i Lilmix ser poiii tillbaka på tiden där som lyckad. I intervjun säger han att

— Min tid där har varit bra, jag trivdes med alla. Det har varit lite ändringar och så, men jag har inte haft något problem med någon, säger han.

— Det har var lite svackigt med prestationen nu efter DH men jag skulle säga att vi är hyfsat nöjda med det vi åstadkom. Vi kunde väl ha kommit lite längre kanske, men det är inget att vara depp över. Min tid där var väldigt bra och jag ångrar ingenting.

Se hela intervjun med JW och poiii:

Artikelbild: Eyeballers/X och Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..