×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Svenska toppspelaren redo för comeback på servern: "Äntligen hittat mig själv igen"

1
Tilde "7licious" Byström är redo att satsa på spelarkarriären igen.
De senaste åren har den svenska CS-spelaren Tilde "7licious" Byström varit en av våra mest framstående kvinnliga CS-spelare. Efter att ha spelat nästan hela 2023 för Evil Geniuses i USA har hon under våren varit frånvarande på servern och i högre grad synts framför kameran i olika tävlingssammanhang.

Nu meddelar 7licious att hon är redo att göra comeback på servern till hösten. I ett inlägg på X avslöjar 24-åringen att tiden i USA var krävande mentalt och att hon behövt en paus från spelandet för att få tillbaka motivationen och kärleken för spelet.

"Spelaruppehållet är slut, och jag är otroligt tacksam för den här sommaren och alla jag tillbringade den med. Jag är mer exalterad än någonsin att återvända hem till min dator och grinda. Denna paus var välbehövlig för mig, eftersom min tid med EG verkligen påverkade min mentala hälsa", skriver 7liciouys och fortsätter:

"Att grinda CS 12 timmar om dagen utan mänsklig interaktion, långt ifrån familj och vänner påverkade mig verkligen. Jag har inte pratat så mycket om det för att delvis undvika att göra någon upprörd, men mest för att jag skämts över att erkänna det, men det påverkade min motivation och kärlek till spelet."

"Jag är dock redo att vara öppen med det och det var en period i min karriär där jag var osäker på om jag skulle fortsätta spela eller inte. Med lite tid och insikt har jag äntligen hittat mig själv igen och min kärlek till spelet och det kommer ni att se på servern."

Än så länge har 7licious inte gjort klart med något lag, men den svenska spelaren lär ha siktet inställt på att ha en femma klar inför de öppna kvalen till den europeiska upplagan av damtävlingen ESL Impact League. Det första öppna kvalet spelas i början av augusti.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..