×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

7licious lämnar Evil Geniuses – hyllas av coachen

1
Den svenska stjärnan lämnar Evil Geniuses inför 2024.
Efter sju månader lämnar Tilde "7licious" Byström den amerikanska organisationen Evil Geniuses. I ett inlägg på X skriver 7licious att hon utforskar andra alternativ inför 2024 års tävlingssäsong.

I samband med avskedet väljer EG:s coach Joseph "muenster" Lima att hylla 23-åringen. I ett eget inlägg på X öser muenster beröm över den svenska spelaren.

"Tilde är en extremt passionerad spelare. Att flytta till nordamerika för att tävla är ett bevis på hur dedikerad hon är. Hon är den typen av spelare som kommer att göra allt som krävs av henne för att vinna", skriver muenster bland annat.


7licious anslöt till Evil Geniuses i mars tidigare i år efter en sejour i Ninjas In Pyjamas. Under sin tid i laget var EG ett topplag i den nordamerikanska ESL Impact-divisionen men lyckades inte kvalificera för någon av tävlingens LAN-finaler under året.

Artikelbild: 7licious/Twitter och Pressbild/EG

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..