×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-spelare delar med sig av flera detaljer i nya kartorna

1
Vad tycker du om de nya kartorna i Counter-Strike 2?
Tidigare i veckan släppte Valve en större uppdatering till Counter-Strike 2. Då valde speltillverkaren att släppa fem stycken kartor som community-medlemmar skapat — Thera, Mills, Memento, Assembly och Pool Day.

Det tog inte lång tid innan CS-entustiaster började utforska kartorna och redan nu har flera roliga och användbara detaljer i kartorna delats på forumet Reddit. I ett av skåpen på Pool Day finns en switch som förvandlar kartan till 1.6-versionen, något som användaren Toad1K delade mig sig av.

There's a switch in the new Pool Day map that teleports you back to the 1.6 of the map.
byu/Toad1K_ inGlobalOffensive

Användaren moonjamstar delade med sig av en spot på Memento som gör det möjligt att plantera bomben utanför siten. Användaren delar även med sig av för- och nackdelar av den.

Memento Tips!
byu/moonjamstar inGlobalOffensive

Användaren bamuri uppmärksammade att det finns en marijuanabutik på Mills. Med tanke på butikens namn kan kartan möjligtvis vara inspirerad efter den lilla nederländska byn Molendijk.

Finally, Weed in CS
byu/bamiru inGlobalOffensive

CS2Tactics visade upp en effektiv granat-kombo på Thera. Det du behöver är en molotov och flash som i sin tur kan hjälpa din lagkamrat att döda motståndarna.

I might have found the best flash on de_thera!
byu/CS2Tactics inGlobalOffensive

Vad tycker du om de nya kartorna i Counter-Strike 2?

Artikelbild: Reddit
Videokälla: Fireleague/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..