×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Dansk media: dev1ce köper lyxvilla för nästan 15 miljoner kronor

1
Astralis-stjärnan har bokstavligen talat hittat ett nytt hem.
Den danska CS-stjärnan Nicolai "dev1ce" Reedtz har köpt en ny lyxvilla i Danmark för nästan 15 miljoner kronor. Det rapporterar den danska nyhetssajten Ekstra Bladet.

Enligt sajten är dev1ces nya villa, som är belägen i den danska huvudstaden Köpenhamn, byggd år 2021 och värderades till 13,3 miljoner danska kronor (~20 miljoner kronor) så sent som år 2022. dev1ce verkar dock ha lyckats pruta ned priset något då han "bara" uppges ha betalat 9,65 miljoner danska kronor (~14,5 miljoner kronor) för bostaden.

Efter en tung inledning på säsongen har dev1ce och hans lag Astralis stadigt förbättrat sina resultat på servern. Laget, som genomförde ett antal förändringar i femman efter att ha missat Majorn i Köpenhamn, avslutade säsongen starkt med flera topplaceringar i bland annat CCT Global Finals, ESL Pro League och Yalla Compass och är för tillfället rankade sjua på sajten HLTV:s världsranking.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..