×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Experten hyllar Astralis: "Kandidater att vinna IEM Cologne"

1
Mathieu "Maniac" Quiquerez är spänd över vad Astralis kan åstadkomma framöver.
Sedan Nicolai "dev1ce" Reedtz tog över rollen som in game leader i Astralis har laget imponerat med en rad fina resultat. Med 28-åringen vid rodret har Astralis tagit sig till semifinal i tre raka turneringar, IEM Chengdu, ESL Pro League och CCT Global Finals.

Om den positiva trenden fortsätter är det inte omöjligt att laget inom kort går hela vägen i en stor LAN-turnering. CS-experten Mathieu "Maniac" Quiquerez menar nämligen på att Astralis är en av kandidaterna att vinna IEM Cologne i augusti.

– Just nu visar Astralis upp vad Jabbi och stavn kan göra när de har solida fundament runt sig – något som skyddar dem från att förlora dumma situationer och rundförluster. Se bara hur Jabbi och stavn presterar nu jämfört med under blameF. Det är absolut natt och dag, säger han i Duncan "Thorin" Shields podcast Counter-Points.

– Personligen tycker jag att br0 och Staehr gör ett otroligt jobb med att stabilisera det här laget och vara säkerhetspelare. dev1ce - otroligt nog - har inte tappat något trots att han nu är in game-leader. Så ja, jag är väldigt exalterad över Astralis och jag tror att de är seriösa kandidater för att vinna IEM Cologne, fortsätter han.

Senaste LAN-turneringen Astralis vann var showmatch-eventet Copenhagen Gaming Week tidigare i år där laget besegrade Ninjas in Pyjamas i finalen. Utöver den måste bandet backas hela vägen till 2019 när laget vann BLAST Pro Series: Global Final i Bahrain.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..