×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Klart: Svedjehed blir del av nytt lag - spelar med franska veteranen

1
Den tidigare Eyeballers- och Lilmix-spelaren har hittat ett nytt hem.
I ett inlägg på X meddelade GhoulsW att laget är tillbaka med en ny lina där den tidigare Eyeballers-spelaren Leo "Svedjehed" Svedjehed ingår. Detta markerar den tredje gången som Svedjehed blir en del av en internationell lineup sedan hans tid med Eyeballers 2022

Bland Svedjeheds nya lagkamrater är den franska veteranen François "AmaNEk" Delaunay, som tidigare spelade i G2 Esports och bidrog till lagets andraplats i PGL Majorn i Stockholm 2021.

Svedjehed är ett bekant ansikte i den svenska scenen. 20-åringen har tidigare spelat för de svenska organisationerna Eyeballers, Lilmix och Lemondogs. Senast vi såg Svedjehed på servern var för knappt två månader sedan, då han spelade under den legendariska danska organisationen Copenhagen Wolves.

GhoulsW står dock för närvarande utan organisation. Laget kommer därmed delta i öppna kval och hoppas bli inbjudna till turneringar där de kan väcka intresse hos potentiella framtida partners.

Svedjeheds nya lag är:
François "AmaNEk" Delaunay
Kalin "KalubeR" Erenditsov
Leo "Svedjehed" Svedjehed
Jane "aidKiT" Apostoloski
Dawid "lunatic" Cieślak


Artikelbild: Fragbite och Simon Howar/ESL
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..