×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

friberg och GeT_RiGhT utvecklar nytt spel tillsammans med esportprofil

1
De svenska CS-legendarerna ska hjälpa James "2GD" Harding med The GD Studios nya spel.
Sent på tisdagskvällen meddelade de svenska CS-legendarerna Adam "friberg" Friberg och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund att de båda börjat jobba på spelutvecklarbolaget The GD Studio. Tillsammans ska de arbeta på ett 5v5-läge till det nya spelet Diabotical Rogue som samtidigt släpptes för early access på Steam.

"Alright! För bara några minuter sedan har jag officiellt gått med i The GD Studio för att vara en del av teamet som kommer att göra Project One Shot en verklighet!", skriver GeT_RiGhT i ett inlägg på X och fortsätter:

"Spelet har precis släppts som early access med några ganska coola modes som 4v4 Wipeout och 16v16 Warmup. Det kommer att bli en ära att få visa er resan som jag och resten av teamet kommer att genomgå under de kommande månaderna och hur vårt 5v5-läge kommer att se ut".


The GD Studio grundades år 2011 som en esportstudio men har sedan 2016 arbetat med att utveckla egna spel. Bolaget drivs bland annat av esportprofilen och den före detta professionella Quake- och World of Warcraft-spelaren James "2GD" Harding.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..