×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

karrigan efter kvartsfinalsförlusten: "Två timmar långt lagsamtal"

1
Finn "karrigan" Andersen berättar om kvartsfinalsförlusten mot G2.
Sedan släppet av Counter-Strike 2 har Faze Clan varit spelets giganter. Laget lyckades ta sig till åtta raka finaler där den senaste var IEM Chengdu i april — där laget även stod som segrare.

Nu har laget åkt ur två raka turneringar i kvartsfinal. I stundande IEM Dallas förlorade laget mot G2 Esports i kvartsfinalen och även i ESL Pro League tog resan slut där.

Efter kvartsfinalsförlusten mot G2 intervjuades lagets kapten Finn "karrigan" Andersen av CS-sajten HLTV. Där berättar dansken bland annat om vad som saknades i matchen.

— Först och främst tycker jag att G2 spelade ett bra spel, på något sätt den perfekta stormen. Jag tror att vi inte hade några underliggande problem, men vi har inte riktigt haft tid att sätta oss ner och prata om grova förluster. När vi förlorar några av matcherna i andra turneringar lägger man ner det till små detaljer, men jag tror att energin och passionen vi visade i G2-matchen var obefintlig, säger karrigan.

33-åringen berättar även att laget samlades efter G2-förlusten och hade ett flera timmars långt lagsamtal. Något som de inte haft på två år.

— Vi hade precis ett två timmar långt lagsamtal för första gången på två år, där vi bara satt och pratade om känslor. Inga hard feelings för varandra, bara hur alla känner just nu, om det är utbrändhet, sättet vi spelade på, spots på några kartor, vad vi än känner att vi kan jobba med till nästa säsong, säger karrigan och fortsätter:

— Förr eller senare var vi tvungna att ha den där riktigt dåliga förlusten som denna för att kunna fortsätta mala och fortsätta förbättra oss. Så småningom skulle det ha hänt, och efter det här samtalet tänkte jag att det snarare skulle hända här än i Cologne.

Men ännu är inte säsongen över för Faze. Om ett par veckor resor laget till London för att tävla i BLAST Premier Spring Final.

Artikelbild: PGL/Pressbild
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..