×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix till Elitseriens LAN-slutspel — vann rivalmötet med Lemondogs

1
17-årige talangen Alex "poiii" Nyholm Sundgren imponerade i kvartsfinalen.
Lilmix blir det tredje laget att säkra en plats i Elitseriens LAN-slutspel på Dreamhack Summer. Det står klart efter att laget på tisdagskvällen besegrat rivalen Lemondogs med 2-1 i tävlingens kvartsfinal.

Lilmix
quix, zyyx, poiii, bq, dex

Lemondogs
dZ, hechtichal, zeak, hemzk9, siz

Matchen mellan de två klassiska svenska organisationerna blev en riktig rysare där Lemondogs först tog ledningen i matchen efter att ha vunnit Mirage med 13-8. Laget var sedan nära att säkra en 2-0-seger men Lilmix lyckades vinna övertiden på Ancient med siffrorna 16-14 — mycket tack vare 17-årige Alex "poiii" Nyholm Sundgrens 39 frallor på kartan.

Efter den jämna bataljen på Ancient gick luften ur Lemondogs-spelarna inför den avgörande kartan Inferno där Lilmix var överlägsna. Kartan slutade 13-5 till Lilmix som därmed säkrar ännu en topplacering i Elitserien.

Resultatet innebär att Lilmix får göra Johnny Speeds och Kappa Bar sällskap i den sista slutspelsfasen på Dreamhack Summer. På torsdag avgörs om Young Gods eller PlusW blir det sista laget att säkra en plats i LAN-slutspelet.

Elitseriens kvartsfinaler
Kappa Bar vs Showmakerz
Johnny Speeds vs Begrip Gaming
Lilmix vs Lemondogs
PlusW vs Young Gods
Artikelbild: Kim Andersson och Daniel Sandström
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..