×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

walle rasar efter Apeks beslut: "Löjligt beteende"

2
Den svenska CS-legendaren tycker att Apeks beslut är "ett skämt".
Under onsdagen meddelade den norska organisationen Apeks att laget väljer att transferlista alla sina spelare inklusive den svenska AWP-stjärnan Tim "nawwk" Jonasson. Nu rasar den svenska CS-legendaren Dennis "walle" Wallenberg över lagets beslut.

I ett inlägg på X riktar walle skarp kritik mot Apeks som han menar agerat oseriöst eftersom att organisationen nyligen förlängt kontraktet med flera av sina spelare bara för att sedan vilja sälja dem.

"En annan organisation som nyligen skrivit långtidskontrakt med sina spelare bara för att släppa dem några månader in. Det här är ett löjligt beteende som jag har svårt att ta på allvar", skriver walle och fortsätter:

"Under de senaste månaderna har mithR, sense och nawwk alla skrivit på långtidskontrakt. Nu står alla på transferlistan? Kom igen."

Att spelarna valt att skriva långa kontrakt med Apeks innebär att de nu är låsta till organisationen fram till dess att ett annat lag köper loss dem — något som hade kunnat undvikas om Apeks inte valt att skriva långa kontrakt med spelarna. Det är detta som walle tycker blir orimligt då spelarna innan förlängningarna hade möjlighet att gå till en annan organisation med en mer långsiktig satsning.

"nawwk kunde ha gått till ett annat lag men valde att stanna hos Apeks bara för att detta skulle hända några månader senare. Och nu ska de be om en buyout för honom istället?", skriver walle.

"Är jag bara jag som tycker att detta är ett skämt?"

Spelarna som Apeks transferlistat är:
Joakim "jkaem" Myrbostad
Tim "nawwk" Jonasson
Norge Ådne "⁠sense⁠" Fredriksen
Aleksandar "CacaNito" Kjulukoski


Artikelbild: Privat och Pressbild/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..