×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds och kreaz inbjudna till nästa European Pro League-säsong

2
Det nya svenska laget får chansen i onlinetävling.
Det svenska mixlaget Johnny Speeds har minst sagt visat framfötterna under vårsäsongen. Under april och maj spelade laget hem omkring 20 000 dollar (~213 000 kronor) i prispengar efter att man bland annat vunnit två upplagor av onlinetävlingen United21 samt den svenska LAN-tävlingen Max Skills Tournament.

Nu får Johnny Speeds chansen att nå fler framgångar under våren. Laget är nämligen ett av de 16 lag som fått en inbjudan till onlinetävlingen European Pro Leagues 16:e säsong.

Johnny Speeds är det enda helsvenska laget som får möjlighet att spela i tävlingen men även svensken Rasmus "kreaz" Johansson, som spelar för Dynamo Eclot, har blivit inbjuden till tävlingen.

Både Johnny Speeds och kreaz har lottats till grupp C tillsammans med Permitta Esports och Preasy Esport. Johnny Speeds ställs mot Permitta i sin första gruppspelsmatch klockan 10:00 på onsdag medan kreaz får möta Preasy klockan 12:30 samma dag.


Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Esportal
Videokälla: Esportal/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..