×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Här kraschar dev1ce spel under semifinalen — slår till skärmen

1
Nicolai "dev1ce" Reedtz var mindre glad efter händelsen.
När Astralis ställdes mot Faze Clan i den andra semifinalen i IEM Chengdu hände det som inte får hända. Nicolai "dev1ce" Reedtz spel kraschade.

Det var vid ställningen 6—9 när Astralis-kaptenen försvarade lången på Inferno som det inträffade. Efter ett missat skott vänder sig dansken mot siten för att byta position och stannar då plötsligt upp innan han han dödas av Finn "karrigan" Andersen.


Liknande händelse inträffade under Köpenhamns Major när Ali "Jame" Djami kraschar under en viktig runda mot G2 Esports. Efteråt förklarade PC-optimeraren Afromnazareth att dessa typer av krascher går att koppla till en Nvidia-drivrutin som orsakar en alt tab-bugg.

Artikelbild: Skärmdump/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..