×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Förvirring efter uppdateringen: "Knivarna ser ut som skit"

1
Det är oklart om Valve gjort ändringen med flit eller om det rör sig om en bugg.
Efter torsdagens stora uppdatering till Counter-Strike 2 har en oväntad sidoeffekt upptäckts. Flera av knivarna i spelet verkar nämligen ha fått sina färger justerade.

I Reddit-tråden "Last CS2 UPDATE made Doppler, Gamma Doppler and Marble Fade KNIVES look like SH**" skriver användaren CLiP94 att han tycker att knivarna Doppler, Gamma Doppler och Marble Fade efter uppdateringen ser mycket sämre ut och vädjar om en fix från Valve. Flera användare håller med och har postat skärmbilder som visar hur deras knivar fått en annan färg efter uppdateringen.

Även den svenska CS-spelaren August "Straxy" Canavan har uppmärksammat förändringen i ett inlägg på X.

"Karambit Doppler Phase 2 ser ut som en black pearl nu, eller är bara helt blå (när den ska vara mer av en "rosaaktig" kniv)", skriver Straxy och visar upp skärmbilder på hur knivens utseende förändrats efter uppdateringen.


I uppdateringens patch notes nämns ingenting om att utseendet på skins skulle justeras vilket bidrar till att spelarna är osäkra på om det rör sig om ett misstag som ska lösas från Valves sida eller om förändringen är tänkt att vara permanent.

Artikelbild: Papashteve/Reddit
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..