×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

15-årig supertalang flyttas upp i Natus Vinceres CS-akademi

1
15-åringen har beskrivits av Oleksandr "s1mple" Kostyliev som en av världens mest lovande CS-spelare.
Tidigare i veckan meddelade den ukrainska organisationen Natus Vincere att man väljer att strukturera om sin CS-akademi. Till följd av omstruktureringen slås organisationens två akademilag ihop till ett enda.

I praktiken innebär det att akademilaget Natus Vincere Youth försvinner och istället kvarstår endast Natus Vincere Junior.

Genom omstruktureringen flyttas också tre spelare som tidigare representerade Navi Youth upp till Navi Junior. En av spelarna som får chansen i Navi Junior är den 15-åriga supertalangen Adam "froz1k" Nagornyi.

froz1k fick mycket uppmärksamhet i slutet av förra året när världsstjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev nämnt honom som en av de största talangerna i världen. Detta gjorde s1mple i samband med att han själv utsågs till världens sjunde bästa spelare år 2023 av CS-sajten HLTV.

"Det ryktas att han skulle vara bättre än många av talangerna som fostrats i Navi. Jag tror inte att han kommer att bli en av de 20 bästa spelarna i år, men jag måste säga att jag tror på honom", sade s1mple om froz1k då.

Natus Vincere Junior är nu:
Dmytro "Dem0N" Myroshnychenko
Aulon "krabeni" Fazlija
Adam "froz1k" Nagornyi
Nikita "cmtry" Samolyotov
Džiugas " dziugss" Steponavičius

Artikelbild: Stefan Romare och Pressbild/Natus Vincere
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..