×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Navi-veteranen avslöjar hur mycket pengar han tjänat

1
Egor "flamie" Vasilyev tjänade gott om pengar under sin tid i Natus Vincere.
Under åren 2015—2021 var Egor "flamie" Vasilyev en del av Natus Vinceres mycket framgångsrika CS-lag. Under åren i Navi lyckades han bland annat gå till två Major-finaler samt vinna en Intel Grand Slam år 2021.

Att framgångarna ledde till ett starkt ekonomiskt tillskott för spelaren kommer knappast som någon överraskning och i en nysläppt intervju med den ryska Youtubern Sindi avslöjar flamie att han under tiden i Navi tjänade omkring 3—4 miljoner dollar (32—42 miljoner kronor).

— Jag tror att det rör sig om 3—4 miljoner dollar. Min maxlön var 15 000 dollar (~160 000 kronor, reds. anm.), säger han.

Trots att det rör sig om väldigt stora summor berättar flamie att han gjort av en stor del av pengarna redan och att han önskat att han fått ekonomisk rådgivning. Ryssen, som bara var 17 år gammal när han skrev proffskontrakt med Navi, vande sig vid en dyr livsstil och spelade dessutom bort en del av sina pengar.

— En hel del av pengarna har jag bränt, det är sorgligt när jag ser tillbaka på det, säger han och fortsätter:

— När pengarna kommer in periodvis spenderar man pengar utan att bry sig. Och jag var precis på väg in i vuxenlivet. Jag vande mig vid det, att köpa kläder, åka på tävlingar, spendera pengarna utan att ens märka det.

flamie, som idag är 27 år gammal, har just nu inte proffskontrakt med något CS-lag utan sysselsätter sig i huvudsak som streamer.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..