×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Plopski hoppar in i Metizport — ersätter stjärnan i Rio

1
Den före detta Ninjas In Pyjamas- och Godsent-spelaren agerar inhoppare under miljonturneringen.
Under fredagen meddelade Metizport att laget inte kommer att spela med sina stora stjärna Linus "nilo" Bergman i miljonturneringen Global Esports Tour Rio de Janeiro då 18-åringen inte har möjlighet att åka till Brasilien på grund av studier. Nu står det klart att det blir Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora som ersätter nilo under turneringen.

I ett inlägg på X skriver Metizport att den före detta Godsent- och Ninjas in Pyjamas-spelaren kliver in in i laget under tävlingen och därmed har Sveriges högst rankade lag åter en fulltalig femma i Brasilien.

Plopski är en av de spelare som står utan kontrakt sedan förra månaden då Godsent tvingades att bänka hela laget på grund av ekonomiska problem. 21-åringen spelade i Godsent under drygt ett års tid och lyckades då bland annat ta silver i Svenska Cupen 2023, vinna Dreamhack Winter 2023:s BYOC-tävling och nå kvartsfinal i onlinetävlingen Betboom Playlist Urbanistic.

Global Esports Tour Rio de Janeiro spelas den 18—20 april och Metizport möter hemmalaget Imperial Esports i sin första match i tävlingen.

Metizport kommer att ställa upp med följande femma i Rio de Janeiro:
Erik "ztr" Gustafsson
Adam "adamb" Ångström
Tim "susp" Ångström
Jack "Jackinho" Ström Mattsson
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora (inhoppare)


Artikelbild: Daniel Sandström och Pressbild/Metizport

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..