×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

Cloud9 bänkar TenZ — Subroza ersätter

1
Det Nordamerikanska laget Cloud9 har valt att bänka den unga talangen Tyson "TenZ" Ngo. Detta då laget ska ha sett på spelet olika. Den som nu ersätter är den tidigare Ghost-spelaren Yassine "subroza" Taoufik som kommer att provspela med laget.
Den nordamerikanska organisationen Cloud9 valde under början av juli att göra om hela sitt CS:GO-lag. Efter nästan fyra månader kommer nu den första spelarförändringen till just det lag. Det är den unga kanadensiska talangen Tyson "TenZ" Ngo som laget har valt att bänka. Han han endast spela två LAN-turneringar med laget, Blast Pro Series Los Angeles och Arctic Invitational.

Den som nu ersätter TenZ är en annan kanadensare, Yassine "subroza" Taoufik. Han har under det senaste året setts spela för Swole Patrol och Lazarus Esports men är nog mest känd för sin tid i Counter Logic Gaming och Ghost Gaming. Det var också med Ghost som han hittade mest framgång genom att ta sig till semifinal av både Dreamhack Open Atlanta och Zotac Cup Masters.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..