×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

tarik prisades på The Streamer Awards: "Counter-Strike for life"

1
Tarik "tarik" Celik blev utsedd till den bästa FPS-streamern på galan.
På lördagskvällen anordnades den årliga galan The Streamer Awards där streamers som utmärkt sig extra mycket under året som gått hyllas. Vinnaren i kategorin "Best FPS streamer" var ingen annan än den amerikanske Majorvinnaren Tarik "tarik" Celik.

Utöver tarik var även de föredetta CS-proffsen Tyson "TenZ" Ngo och Sam "s0m" Oh tillsammans med tidigare Overwatch-proffset Matthew "supertf" DeLisi nominerade. När tarik tagit emot priset valde att hylla sitt kära Counter-Strike.

"Wow, tack så mycket. Jag vill tacka mitt community, alla mina fans, mina vänner och familj. Och Riot som skapat det bästa spelet i världen. Jag skojar bara, Counter-Strike for life".

En annan känd CS-profil som var nominerad till ett pris under kvällen var Michael "shroud" Grzesiek som inte lyckades vinna kategorin "Gamer of the Year". Det priset gick i stället till Nicholas "Jynxzi" Stewart.


Artikelbild: Skärmdump/X och Carolina Mårtensson

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..