×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

NIP:s förra AWP-stjärna vinner sin första titel

1
Den 19-åriga AWP-spelaren vann sin första tävling någonsin.
19-årige Daniil "headtr1ck" Valitov lämnade den svenskägda organisationen Ninjas in Pyjamas förra månaden för det ukrainska laget B8. Nu, efter bara några veckor i sitt nya lag, har headtr1ck vunnit sin första titel.

Under söndagen vann nämligen B8 onlinetävlingen CCT Europe Series 2 efter att ha besegrat BetBoom i finalen med 2-1.

Genom vinsten spelar laget hem 22 000 dollar (~240 000 kronor) i prispengar. För headtr1ck är vinsten en av karriärens största sett till prispengar. I NIP-tröjan var det bara topplaceringen i Blast Premier Fall-gruppspelet 2023 som inbringade en större prispott för ukrainaren.

headtr1ck spelade i NIP under hela 2023 och den första halvan av vårsäsongen 2024. Ukrainarens tid i NIP var turbulent och de större sportsliga framgångarna har uteblivit. Efter att NIP missat att kvala till Majorn i Köpenhamn förpassades headtr1ck tillsammans med danskarna Kristian "k0nfig" Wienecke och Patrick "es3tag" Hansen till NIP:s bänk innan han i april lämnade organisationen för B8.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

Videokälla:

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..