×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Grupperna till BetBoom Dacha släppta — tufft motstånd för Brollan

1
Ludvig "Brollan" Brolin undviker Danil "donk" Kryshkovets i gruppspelet.
Om en dryg vecka drar BetBoom Dacha igång i den serbiska huvudstaden Belgrad. Nu har turneringsarrangören FISSURE presenterat lottningen för grupperna.

Turneringens enda svenskhopp, Ludvig "Brollan" Brolin, har lottats till den på förhand kanske tuffaste gruppen, grupp A. Hans MOUZ ställs mot Cloud9, Falcons Esports och Virtus.pro.

Grupp B består av Team Spirit, med Danil "donk" Kryshkovets i spetsen, som hör till turneringens förhandsfavoriter. Aurora, Heroic och MIBR gör det ryska laget sällskap.

Brollan inleder turneringen med ett möte mot Cloud9. Ett Cloud9 som i skrivande stund utgörs av Sergey "Ax1Le" Rykhtorov och Kirill "Boombl4" Mikhailov.

Grupperna spelas i ett GSL-format där de två bästa lagen från varje grupp går vidare till semifinal. Turneringen spelas mellan 14 och 19 maj där lagen tävlar om 500 000 dollar (∼5,4 miljoner kronor).


Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..