×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Officiellt: Danska AWP-spelaren bänkas av Heroic

1
Det blir ingen fortsättning i Heroic för 23-åringen.
Förra helgen började rykten florera kring att Nico "nicoodoz" Tamjidi kan vara påväg bort från Heroic. Nu har organisationen meddelat att den 23-årige AWP-spelaren bänkas.

"Under de senaste fyra månaderna har det blivit uppenbart för både Nico och teamet att hans styrkor på servern inte är i linje med teamets behov; vi behöver en spelare som är dedikerad till AWP på ett mer traditionellt sätt. […] Vi kommer att fortsätta att stödja Nico när han flyttar till bänken och hjälpa honom att hitta ett nytt hem", skriver Heroic i ett pressmeddelande.

Dansken kom till Heroic i december förra året och tillsammans med laget lyckades de säkra en plats i Köpenhamns Major. Han har tidigare i sin karriär spelat för bland annat Copenhagen Wolves, Preasy Esport ochFnatic.

Någon ersättare till nicoodoz har ännu inte presenterats. Men enligt den senaste tidens rykten ska den ryska AWP-spelaren Abdul "degster" Gasanov vara den hetaste kandidaten.

Heroic efter bänkningen av nicoodoz:
Damjan "kyxsan" Stoilkovski
Guy "Nertz" Iluz
Rene "TeSeS" Madsen
Rasmus "sjuush" Beck

Eetu "sAw" Saha (coach)

Nico "nicoodoz" Tamjidi (bänkad)

Artikelbild: Pressbild/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..