×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix och Johnny Speeds inbjudna till ny United21-säsong

1
De två svenska topplagen får chansen i United21:s högstaliga.
I veckan drar en ny säsong av onlinetävlingen United21 igång. När turneringsarrangören under söndagen presenterade vilka 16 lag som blivit inbjudna till tävlingen återfanns två svenska lag bland deltagarna.

Det är de svenska topplagen Lilmix och Johnny Speeds som får chansen att göra upp i tävlingen som inleds med ett GSL-gruppspel följt av ett double elimination-slutspel.

Lilmix lottades till grupp C där laget får möta det polska laget Turów Zgorzelec Esport i sin öppningsmatch på onsdag förmiddag. I grupp C återfinns också Viperio och NOM Esports.

För Johnny Speeds väntar också polskt motstånd i form av Illuminar Gaming i grupp D. Den matchen spelas på torsdag klockan 13:00. Förutom polackerna består gruppen av Gamerlegion Academy och Sashi Esport.

Utöver de svenska lagen deltar också Rasmus "kreaz" Johansson och hans lag Dynamo Eclot i tävlingen. Svensken spelade sin första match i tävlingen under måndagen då laget förlorade mot Astralis Talent med 1-2 i kartor.

De svenska lagens första matcher:
Lilmix vs Turów Zgorzelec
Johnny Speeds vs Illuminar

De svenska lagen har registrerat följande femmor:

Lilmix
quix, dex, Brillo, zyyx, poiii

Sverige Johnny Speeds
draken, Chawzyyy, spooke, Ro1f, Lekr0


Artikelbild: Kalle Strömgren och Daniel Sandström

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..