×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Polska CS-legendaren gör comeback som coach för G2 Esports

1
Wiktor "TaZ" Wojtas är tillbaka på högsta tävlingsnivå i en ny roll.
Tidigare i år meddelade den polska CS-legendaren Wiktor "TaZ" Wojtas att han lade ner sin spelarkarriär efter 20 år som spelare. Nu är TaZ tillbaka i tävlingssammanhang.

Under måndagskvällen presenterades nämligen TaZ som topplaget G2 Esports nya coach genom ett inlägg på X. TaZ ersätter den tyska coachen Jan "Swani" Müller som förra veckan meddelade att han inför 2024 valt att inte fortsätta i sin roll som coach för laget.


37-årige TaZ har en imponerande spelarkarriär bakom sig som sträcker sig ända bak till tidigt 2000-tal då han spelade Counter-Strike 1.6 professionellt. Under CS:GO-eran nådde TaZ enorma framgångar med Virtus.pro och vann bland annat Majorn i Katowice år 2014.

Redan i veckan kommer TaZ att ansluta till G2 och stötta laget under Blast Premier World Finals som drar igång på onsdagen i Abu Dhabi. G2 Esports första match i tävlingen är mot Mouz, som spelar med Ludvig "Brollan" Brolin som stand-in.

Artikelbild: Pressbild/G2 Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..