×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Officiellt: Stewie2k gör comeback — hoppar in i brasilianskt lag

1
Legacy plockar in Jake "Stewie2k" Yip som stand-in.
En av Nordamerikas mest meriterade spelare, Jake "Stewie2K" Yip, gör CS-comeback efter ett och ett halvt år. Det meddelades på lördagen.

26-åringen plockas in som stand-in av det brasilianska laget Legacy. Han ersätter lagets bänkade spelare Marcelo "coldzera" David.

"En ära att hoppa in för Legacy. Ser fram emot att förbättras varje dag med killarna och viktigast av allt, ha kul", skriver Stewie2k i ett inlägg.

Hur länge han ska agera stand-in har organisationen inte kommunicerat ut. Men enligt den brasilianska nyhetssajten Dust2.br ska testperioden sträcka sig över april

Detta är inte första gången som amerikanen spelar för ett brasiliansk lag då han tidigare spelat för MIBR och SK Gaming. Utöver dessa lag har han även spelat för Evil Geniuses, Team Liquid och Cloud9. Tillsammans med det sistnämnda laget vann han Majorn i Boston 2018.


Artikelbild: Stefan Romare

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..