×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Amerikanska streamern kan skaffa CS2-lag

1
En av världens populäraste streamers kan vara på väg att investera Counter-Strike 2.
Den amerikanska Youtube- och streamingprofilen Charles "MoistCr1TiKaL" White grundade esportorganisationen Moist Esports år 2021. Nu kan organisationen, som bland annat delägs av Youtube-profilen Ludwig "Ludwig" Ahgren, vara på väg att ge sig in på Counter-Strike-scenen.

Uppgifterna härrör från CS-streamern PSP1G som i en sändning på Twitch berättade att han pratat med MoistCr1TiKaL om organisationens planer.

Efter att uppgifterna spridits på X valde Moist Esports att svara på dem genom ett inlägg på plattformen. I inlägget varken bekräftar eller dementerar organisationen uppgifterna

"Jag är bara Twitter-killen meeeen om (OM) Moist gav sig in i CS2, vilka är de mest spännande talangerna i scenen just nu?", skriver organisationen.


Artikelbild: MoistCr1TiKaL/Youtube och Pressbild/Moist Esports
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..