×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Brollan till Major-slutspel — körde över Complexity

1
Sveriges stora hopp kommer att få spela kvartsfinal i den historiska Majorn.
MOUZ är klara för slutspel i Majorn i Köpenhamn efter att ha gått obesegrade genom Elimination Stage. Ludvig "Brollan" Brolin och hans lagkamrater tog sin tredje raka gruppspelsvinst på fredagen efter att ha kört över Complexity Gamings amerikanska lag.

Vinsten innebär att Mouz blir det första laget att säkra en kvartsfinalplats i den historiska första Majorn i Counter-Strike 2. Senare under kvällen kommer laget få sällskap i slutspelet av vinnaren i mötet mellan Team Spirit och Natus Vincere.

Slutspelet börjar på torsdag nästa vecka.

MOUZ
Brollan, torzsi, siuhy, xertioN, Jimpphat

Complexity Gaming
floppy, EliGE, JT, hallzerk, Grim

Matchen mellan Mouz och Complexity inleddes på amerikanernas kartval Overpass. Att det var jänkarnas kartval märktes dock inte då laget blev totalt överkörda på kartan. Ádám "torzsi" Torzsás glänste för Mouz som bara förlorade en ynka runda på kartan som alltså slutade 13-1.

På Ancient fortsatte sedan Mouz att dominera totalt. Det dröjde fram till den åttonde rundan innan Complexity kunde ta sin första runda. Efter 12 rundor var ställningen 11-1 till Mouz och det krävdes inte många rundor i den andra halvleken för laget att stänga matchen med siffrorna 13-2.

Artikelbild:
Videokälla: PGL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..