×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Färdigspelat för isak i Majorn — Gamerlegion utslagna av Imperial

1
Isak "isak" Fahléns resa i Majorn är över.
En plats i Majorns Elimination Stage stod på spel när Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion på onsdagen ställdes mot det brasilianska laget Imperial. Då visade sig brassarna vara det starkare laget.

Matchens första karta spelades på Gamerlegions kartval Overpass och svenskens lag startade på T-sidan. Trots en vunnen pistolrunda hade de svårt att vinna vapenrundorna och låg i halvtid under med 3—9. Som CT lyckades de vinna pistolrundan än en gång och kunde sakta men säkert närma sig brassarna. Kartan gick till övertid och efter fyra raka rundvinster säkrade Gamerlegion kartvinsten med 16—12.

Nästa karta var Mirage och Gamerlegion startade som CT. Efter fem raka rundförluster ryckte laget upp sig och i halvtid var resultatet 6—6. Men när det var dags att attackera var det inte mycket som fungerade för isak och hans lagkamrater. Imperial visade upp ett imponerande försvarsspel och vann kartan med 13—6.

På matchens avgörande karta Nuke öppnade Gamerlegion starkast genom att vinna pistolrundan och de två nästkommande rundorna som T. Imperial kom sedan igång och plockade åtta raka rundor innan Gamerlegion plockade halvans sista runda. Svenskens lag vann även den andra pistolrundan men brassarna svarade direkt genom att vinna halvans andra runda och det var starten på slutet för Gamerlegion. Brassarna vann de kommande fyra rundorna och säkrade avancemanget genom 13—5.

Tidigare i dag lyckades även The MongolZ att säkra en plats till nästa steg i Majorn. Senare i kväll ställs Furia Esports mot Saw och då avgörs det vilket lag som kniper den sista platsen.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..