×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Ministern lämnar Astralis - påbörjar nytt projekt

2
En av Danmarks mest meriterade CS-spelare går vidare från Astralis.
Den danska stjärnan Andreas "Xyp9x" Højsleth lämnar Astralis för att fortsätta sin karriär någon annanstans. Det meddelar 28-åringen genom inlägg på sociala medier.

Den danska veteranen har representerat Astralis ända sedan organisationen såg dagens ljus år 2016 och var en viktig kugge i den femma som under åren 2018—2019 vann sammanlagt fyra Major-titlar. Det var under dessa år som han fick smeknamnet "clutch-ministern" för sin förmåga att steppa upp sent i rundor.

De senaste åren i Astralis har dock inte kantats av samma framgångar som under organisationens glansdagar och efter att Astralis missat att ta sig till den historiska sista Majorn i Counter-Stike: Global Offensive förra året flyttades Xyp9x till organisationens akademilag. Där spelade han vårsäsongen ut och har sedan dess varit förpassad till bänken.

"Den här resan har varit livsdefinierande och överträffat till och med mina vildaste drömmar," skriver Xyp9x bland annat i sitt uttalande.

Vad Xyp9x ska göra härnäst är oklart, men i uttalandet skriver dansken skriver dansken om ett projekt "fyllt av löften och potential" vilket talar för att hans karriär kommer att fortsätta någon annanstans.


Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Astralis
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..