×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent-spelarna efter tunga resultaten: "Går igenom mycket just nu"

1
Godsent-spelarna vittnar om yttre faktorer som påverkar lagets prestationer.
Den senaste veckan har varit tuff resultatmässigt för det svenska topplaget Godsent. Laget har inte lyckats ta sig vidare i kvalen till IEM Dallas eller ESL Challenger Melbourne och har dessutom radat upp förluster i onlinetävlingarna Yalla Compass Spring, Elisa Invitational och European Pro League.

Efter att svenskarna förlorat mot Team Endpoint i Yalla Compass-gruppspelet under tisdagen valde Sean "eraa" Casido Knutsson och Maikil "Golden" Selim att dela med sig av sina känslor kring resultaten på X.

"Går igenom mycket just nu som ett lag, en tuff period men vi påverkas också mycket av andra yttre faktorer. Vi vet att vi inte gör det bra och de onödigt aggressiva ord som riktas mot oss hjälper inte", skriver eraa.

Lagkaptenen Golden bekräftar att yttre faktorer påverkar laget just nu men påpekar att det också finns ljusglimtar i lagets spel.

"Den yttre faktorn är inte en underdrift. Mer om det senare. Vi försöker inte hitta ursäkter för våra senaste insatser men detta är valid. Trots omständigheterna är brödraskapet och uthålligheten att göra en comeback när vi ligger bakom i flera rundor positiv", skriver Golden och fortsätter:

"Och till er med mycket åsikter: Om ni har synpunkter på vår prestation kan ni rikta er kritik till mig och inte spelarna."


Artikelbild: Stephanie Lindgren och Daniel Sandström

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..