×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Astralis damlag vädjar till Valve: "Skulle känna oss mer välkomna"

1
Astralis Women vill se kvinnliga agenter bland standard-skinsen.
För fem år sedan introducerades agent-skins till Counter-Strike. Nu vädjar Astralis Women att det bör finnas kvinnliga agenter som är gratis.

Lagets spelare Josefine "josefine" Jensen delar i ett inlägg med sig av ett öppet brev till Valve. I brevet påpekar laget att det endast finns män bland standard-skinsen och att det i sin tur delar med sig av en ovälkomnande känsla.

"Att använda ett kvinnligt agent-skin kostar extra, medan standard-skinsen är alla manliga. Vi vet inte varför det är så, men vi tycker att det känns både orättvist och lite ovälkomnande. Det känns verkligen så och på något sätt stödjer det sexismen som vi tyvärr fortfarande möter."

De menar också på att fler kvinnor skulle börja spela spelet om det fanns kvinnliga agenter som standard-skins. Och att de kvinnor som redan spelar spelet skulle känna sig mer välkomna.

"Vi tror att fler kvinnor skulle börja spela spelet om det finns kvinnliga agenter bland standard-skinsen, och åtminstone vi som spelar nu skulle känna oss mer välkomna".


Artikelbild: Astralis/X
Videokälla: Valve

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..