×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska topplagen gör upp om en plats på stora scenen på Dreamhack Summer

1
Alliance eller Eyeballers kommer få spela miljonturnering på Dreamhack Summer.
Efter en lång kvaldag på lördagen står det klart att de två svenska topplagen Eyeballers och Alliance får göra upp om den svenska platsen i årets upplaga av ESL Challenger Jönköping. De två proffslagen gick obesegrade genom det svenska kvalets första dag och får på söndagen möta varandra i en kvalfinal.

Eyeballers var första lag att säkra en plats i kvalfinalen efter att ha besegrat Freakshow1, Onliners5 och Metizport i kvalet. Alliance säkrade senare på kvällen sin plats i kvalfinalen efter att laget besegrat Kappa Bar, Johnny Speeds och mixlaget BLUDS på sin sida av bracketen.

Kvalfinalen spelas klockan 15:00 på söndagen i bo3-format. Det vinnande laget får chansen att visa upp sig på hemmaplan i Jönköping under Dreamhack Summer i ESL Challenger Jönköping som har 100 000 dollar (~1 miljon kronor) i prispott.

Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: Esportstudion/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..