×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ny svensk kvalsuccé — Metizport vidare i IEM Dallas-kvalet

1
Den svenska CS-talangen Linus "nilo" Bergman var en av kvalets bästa spelare.
Sveriges just nu bästa lag Metizport fortsätter att gå starkt i kvalturneringar. Under söndagen var svenskarna ett av lagen som tog sig vidare genom det första öppna kvalet till storturneringen IEM Dallas.

Metizport gick obesegrade genom kvalet och vann på söndagen två bo1-möten mot Rush B och ILIN innan laget senare på kvällen vann med 2-1 mot The Chosen Few. Stortalangen Linus "nilo" Bergman var genomgående Metizports starkaste spelare under söndagen och var tillsammans med Fredrik "roeJ" Jørgensen kvalets högst ratade spelare.

Kvalsegern innebär att Metizport nästa vecka får spela i det stängda kvalet till IEM Dallas. I det stängda kvalet väntar storlag som Cloud9, ENCE Esports, Heroic och Virtus.pro som blivit direktinbjudna.

Ytterligare ett öppet kval kommer att hållas med start ikväll. Flera svenska lag väntas delta i kvalet som avslutas på tisdagen.

Artikelbild: Pressbild/Metizport
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..